13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


AW-THERM НА ВИСТАВЦІ АКВАТЕРМ КИЇВ 2023!

AW-THERM НА ВИСТАВЦІ АКВАТЕРМ КИЇВ 2023!

Виставка Aquatherm Kyiv 2023 вперше за довгий час зібрала професіоналів галузі. Традиційно в заході взяли участь інженерні компанії, представники брендів, інсталятори.

Медіаресурс AW-THERM - постійний партнер і учасник Aquatherm Kyiv - також не оминув увагою цю подію. Стенд видання став місцем зустрічі для читачів: технічних спеціалістів, монтажників, маркетологів, менеджерів. З часів повномасштабного вторгнення  AW-THERM є надійною онлайн-платформою для спілкування фахівців, обміну досвідом та новинами. Але важливість особистих зустрічей та спілкування наживо ніхто не скасовував. На стенді можна було ознайомитись із друкованими примірниками журналу AW-THERM, дізнатись про тенденції та новинки ринку. Читачі видання, які не змогли відвідати захід, мали можливість спостерігати за прямими трансляціями та оглядом експозиції у прямому етері на YouTube.

Перегляньте, якщо пропустили!

Виставка Aquatherm Kyiv 2023  вкотре підкреслила важливість особистої взаємодії та спільних зусиль у вирішенні глобальних викликів, пов'язаних з водопостачанням, опаленням, вентиляцією у часи віний та відбудовою країни.

 Отримати квиток
 Забронювати стенд