13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


"BIOTAL" – це унікальна запатентована технологія, призначена для глибокої біологічної очистки стічних вод

- "BIOTAL" – це унікальна запатентована технологія, призначена для глибокої біологічної очистки стічних вод, яка передбачає очищення стічних вод до стану продуктів споживання – технічної води і органо-мінерального добрива.

- Установки "BIOTAL" обладнані сучасною автоматикою, яка забезпечує роботу устано-вок без постійного обслуговуючого персоналу і має п'ять режимів роботи – нормальний, три економних і форсажний режими, які дозволяють оптимізувати технологічний процес з найменшим енергоспоживанням.

- При виготовленні установок "BIOTAL" ми використовуємо матеріали і комплектуючі відомих європейських виробників, гарантуємо якісну, довготривалу і ефективну роботу наших установок.

- Якісно очищена вода не завдає шкоди навколишньому середовищу і позитивно впливає на здоров’я людей.

- Віддалений моніторинг очисних споруд! https://cloud.biotal.ua

- Установки для глибокої біологічної очистки стічних вод "BIOTAL" дуже зручно використовувати для реконструкції існуючих очисних споруд, як невеликих, розрахованих на очистку стічних вод приватних будинків, адмінбудівель, невеликих готелів, баз відпочинку, так і очисних споруд, розрахованих на очистку стічних вод від великих житлових масивів, міст і селищ.

- Власне виробництво розташоване у м.Рівне (вул.Академіка Грушевського,2А). Контролюємо якість наших установок на всіх етапах: закупівля матеріалів і комплектуючих, виготовлення і випробування обладнання.

тел. 067 362 5732;  067 362 0903.

www.biotal.ua

 Отримати квиток
 Забронювати стенд