13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


FADO НА AQUATHERM KYIV 2023🔥

FADO НА AQUATHERM KYIV 2023🔥

16-18 травня бренд FADO гучно заявив про себе на головній інженерній виставці України - Aquatherm Kyiv 2023.

Три дні компанія гостинно зустрічала своїх клієнтів, партнерів та інших гостей у МВЦ на супер яскравому стенді! Експозиція розмістилася на площі 70 кв. м. з демонстраційними зразками топових лінійок продукції FADO та випробувальним обладнанням з власного R&D-центру.

‼️ Команда FADO з 20 осіб загалом провела майже 500 майстер-класів з монтажу власної продукції, організувала 30 конкурсів та розіграшів та вручила понад 100 цінних подарунків.

Виставка стала прекрасною можливістю продемонструвати й новинки компанії: крани із сервоприводами, сучасні хомути для кріплення труб та деякі позиції фітингів.

«FADO має комплексний асортимент, який закриває майже всі питання щодо інженерної сантехніки. Але компанія завжди прагне розвитку у плані якості, розширення асортименту та побудові довгострокової співпраці з партерами: будівельними компаніями, дилерами, представниками профільних організацій», - наголосив комерційний директор Вадим Насадюк.

Лейтмотивом заходу цього разу стали не тільки технічні новинки індустрії та навчання майстрів, але й обговорення законодавчих механізмів відшкодування постраждалого внаслідок війни майна, надання фінансової допомоги, координації негайної відбудови стратегічно важливих для держави об’єктів.

Дякуємо за чудовий стенд, активну участь і підтримку! Дякуємо, що продовжуєте працювати та розвиватися навіть у такі складні часи!

Віримо у перемогу💛💙


https://www.instagram.com/fado_ukraine/

https://www.facebook.com/fadocompany

https://fadocompany.com/

 Отримати квиток
 Забронювати стенд