13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Haier Air Conditioning впроваджує інноваційні технології, щоб зробити планету здоровішою для майбутніх поколінь

Haier Air Conditioning впроваджує інноваційні технології, щоб зробити планету здоровішою для майбутніх поколінь

Згідно з оцінками Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), у всьому світі працює близько 2 мільярдів побутових і промислових кондиціонерів. 

Починаючи з 2000 року річний попит на ці продукти збільшився в середньому на 4%, тобто вдвічі порівняно з системами освітлення та підігріву води. Зокрема, за останні два роки попит на них ще більше зріс через пандемію та часті спеки у світі.

Передбачається, що в 2050 році сім’ї, які матимуть кондиціонер, становитимуть 55%, тоді як зараз оцінка на рівні 35%.

Незаперечним є той факт, що за останні кілька десятиліть кондиціювання повітря принесло велику користь населенню світу. Але ми також повинні пам’ятати, що це одна також одна з причин глобального потепління. 

Старі кондиціонери споживають велику кількість електроенергії та використовують холодоагенти, які сприяють парниковому ефекту. 

Оскільки в майбутньому кондиціонер буде використовуватися все частіше, зрозуміло, наскільки важливо зменшити його вплив на навколишнє середовище. 

Спеціалісти компанії Haier постійно працюють над розробкою нових, стійких рішень, виробляючи ефективніші кондиціонери, щоб зменшити викиди шкідливих речовин.

До прикладу, кондиціонери останнього покоління, такі як: Expert InverterFlexis Inverter і Pearl Inverter володіють чудовою продуктивністю щодо охолодження, обігріву та очищення. Також завдяки новому технологічному підходу забезпечують високу енергоефективність.

https://haier-aircon.com.ua

https://www.instagram.com/haieraircon

 Отримати квиток
 Забронювати стенд