13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Компанія Aclima презентує новинки бренду Mycond!

Компанія Aclima презентує новинки бренду Mycond!

Ми раді повідомити, що до довгоочікуваного заходу AquaTherm приєднається компанія Aclima, експерти якої візьмуть не тільки участь в панельній дискусії, але й презентують новинки бренду Mycond.

Компанія Aclima — український дистриб'ютор світових брендів, що просуває сучасний концептуальний підхід до впровадження обладнання з підтримки мікроклімату як для промислового, так і для побутового секторів.

А британський бренд Mycond зарекомендував себе як надійний виробник високоякісного і доступного обладнання, що має широкий асортимент та керується підходом до розробки комплексних рішень, які дозволяють облаштувати енергоефективний та екологічний простір.

На стенді Mycond буде представлено п’ять абсолютно нових серій теплових насосів. Дві з них — оновлені версії найпопулярніших моделей, що мають попит на ринку України. Окрім того, буде ще 3 моделі моноблоків, які знаходять все більше прихильників на ринку ЄС. Адже моноблоки — це практичне та бюджетне рішення, яке поєднує легкість монтажу й при цьому має всі переваги теплових насосів.

Від основних презентацій брендів Aclima до панельної дискусії з актуальної теми в галузі — на заході кожен знайде щось для себе!

https://aclima.ua/

https://www.facebook.com/aclima.distribution

 Отримати квиток
 Забронювати стенд