13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Крани водяні кульові Remi

Крани водяні кульові Remi

Водяний кульовий кран Remi  - це надійний і якісний фітинг, який забезпечує ефективну роботу в системах водопостачання та опалення. Ці крани відзначаються високою якістю та надійністю завдяки використанню високоякісної латуні марки CW617N, яка піддавалася гарячому штампуванню.

Основні переваги кранів Remi включають:

  1. Всі ключові елементи крану виготовлені із міцної латуні, що гарантує тривалу службу та надійність
  2. Латунна куля відполірована та покрита хромом, що забезпечує гладку поверхню та довговічність
  3. Ущільнення виготовлені з термостійкого матеріалу - тефлону PTFE, -70 до +270 ° C, чудовий ізоляційний матеріал. Тефлон має дуже низький поверхневий натяг і адгезію і не змочується ні водою, ні жирами, ні більшістю органічних розчинників. Має хорошу стійкість: мінеральним маслам та мастилам, водним емульсіям, більшості хімічних з’єднань, атмосферному впливу, старінню, дизельному пальному, аліфатичному вуглеводню.
  4. Перемикач-метелик виконаний з алюмінієвого сплаву, що робить його комфортним для використання
  5. Гвинт.Матеріал – нержавіюча сталь
  6. Ці крани відмінно підходять для використання в системах водопостачання та опалення, забезпечуючи надійний контроль перемикання потоку рідини.

Детальну інформацію Ви можете отримати на стенді, офіційного дистриб’ютора Remi  в Україні, компанії Termo Union Павільйон №1, вхід 1-C з боку Метро «Лівобережна», або на сайті www.termounion.com.ua

Зустрінемось 14 -16 травня 2024р.

https://www.instagram.com/termounion.com.ua/

https://www.facebook.com/termounion/

 Отримати квиток
 Забронювати стенд