13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Модульна конденсаційна система Steel Pro Power від Riello

Модульна конденсаційна система Steel Pro Power від Riello

Riello – світовий лідер у виробництві та продажу опалювального обладнання (пальників та котлів) для промислового, комерційного та побутового застосування.

Компанія постійно розширює свої виробничі потужності, щоб пропонувати клієнтам широкий та актуальний асортимент продукції для будь-яких завдань.

Однією з останніх новинок компанії Riello є модульна конденсаційна система Steel Pro Power, яка здатна забезпечити максимальний комфорт протягом тривалого часу з максимальною надійністю, якістю та безпекою. Дана система спеціально спроектована та розроблена для досягнення високих показників енергоефективності з мінімально займаним простором. Система забезпечує простий та швидкий монтаж і складається з каскаду модулюючих термоелементів (теплообмінників з нержавіючої сталі), встановлених в корпусі з анодованого алюмінію та пофарбованих панелей.

Автоматика Steel Pro Power, яка легко налаштовується завдяки зручному меню та великому дисплею, дозволяє організувати роботу котлів у каскаді загальною потужністю до 5000 кВт.

ТОВ "Макс Групп Технолоджи"

+38 (044) 232-50-05

+38 (050) 411-01-50

www.maxtechnology.com.ua

Ексклюзивний дистриб'ютор Riello S.p.A. в Україні

https://maxtechnology.com.ua/

https://instagram.com/riello_ukraine?igshid=YjNmNGQ3MDY=

 Отримати квиток
 Забронювати стенд