13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


MYCOND НА АКВАТЕРМ КИЇВ 2023

MYCOND НА АКВАТЕРМ КИЇВ 2023

Упродовж трьох незабутніх днів на одній з наймасштабніших виставок України — Aquatherm Kyiv 2023.На період цього часу, ми разом із понад 4000 відвідувачами та 170 експонентами змогли поглянути у майбутнє у галузі ОВіК.

Протягом цих трьох захопливих днів ми провели цікаві та корисні семінари, на яких представили потужні новинки серії Bee від британського бренду Mycond. Покращена зручність та ефективність, адаптивність та розширений функціонал — все це про нові енергоефективні теплові насоси від бренду Mycond.

Техно Гаечки провели інтерв'ю з нашими колегами, де ми поділилися нашим досвідом, планами, аналітикою та перспективами українського ринку в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування. Завершення виставки Aqua Therm 2023 у МВЦ у Києві, залишило незабутні враження та натхнення.

Ми вдячні організаторам та всім хто взяв участь, за їх ентузіазм та інтерес до інновацій у галузі опалення та вентиляції. Ця виставка стала прекрасною платформою для обміну ідеями та встановлення нових зв'язків, і ми з нетерпінням чекаємо на майбутні можливості співпраці та зростання!  

https://mycond.ua/?fbclid=IwAR1feBYhleaprn1Uoc0h2H4mYf7gzTfHqLBtWVg9EWAsUlIJsphHO8Ryw-g

https://instagram.com/mycond_ukraine?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.facebook.com/MycondUkraine

 Отримати квиток
 Забронювати стенд