13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Новітні рішення у галузі вентиляції від компанії Вентс

Новітні рішення у галузі вентиляції від компанії Вентс

Вентс на Акватермі 2023!

З радістю повідомляємо, що Вентс буде брати участь у Акватерм 2023.

На стенді компанії будуть представлені новітні рішення у галузі вентиляції, які допоможуть створити здорове та комфортне середовище у будь-якому приміщенні.

Відомий український виробник - Вентс займається розробкою та виробництвом вентиляційного обладнання з 1991 року, тому має значний досвід у цій галузі. Працює над постійним покращенням своїх виробів та розробляє нові технології для максимально ефективної вентиляції.

На виставці буде представлений широкий асортимент вентиляційного обладнання, серед якого:

-        Енергоефективні промислові вентиляційні системи зі зменшеним рівнем шуму;

-        Інтелектуальні вентиляційні системи з контролем якості повітря для шкіл та дитячих садочків;

-        Новітні припливно-витяжні системи, які у березні 2023 року здобули нагороду за кращий дизайн на найбільшій міжнародній виставці кліматичної техніки у м. Франкфурт.

Вся продукція поєднала у собі екологічність, найкращий промисловий дизайн та функціональність, з інвестицією у сталий розвиток, так як корпуси більшості вентиляторів виготовлені з 90% переробленого пластику.  

Ми запрошуємо всіх відвідувачів виставки Акватерм завітати на стенд Вентс, щоб ознайомитися з новинками та отримати консультацію від експертів. Ви переконаєтесь, що вентиляція може бути не тільки ефективною, але й стильною!

https://vents.ua/catalog/domestic

 Отримати квиток
 Забронювати стенд