13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


PRANA – український виробник енергоефективних систем вентиляції з рекуперацією тепла

PRANA – український виробник енергоефективних систем вентиляції з рекуперацією тепла

Компанія PRANA – український виробник енергоефективних систем вентиляції з рекуперацією тепла, які користуються попитом у понад 40 країнах світу.

Унікальна запатентована технологія рекуператорів PRANA, виготовлених на основі мідного теплообмінника, забезпечує до 95% збереження температури, що допомагає суттєво заощадити на опаленні чи охолодженні та наповнює приміщення якісним повітрям 24 години на добу.

Компанія має власне виробництво, кліматичну лабораторію та проєктний відділ, тому гарантує якість кожної одиниці товару.

Наявність Wi-Fi-модуля та інші численні прогресивні функції у системах вентиляції PRANA з мідним теплообмінником забезпечують максимальні зручність, безпеку та комфорт керування, не залежно від місця перебування користувача.

Завдяки можливості встановлення додатку Prana Online, користувач у будь-який момент може переконатися у високій якості повітря в режимі реального часу. А функція статистики якості повітря дасть змогу відслідкувати зміну складу повітря в приміщенні за обраний період та налаштувати прилад на оптимальний режим роботи.

Системи вентиляції з рекуперацією тепла під торговою маркою Prana включені до переліку енергоефективного обладнання, рекомендованого міжнародною програмою IQ Energy, мають ряд інших престижних нагород та міжнародних сертифікатів.

Компанія активно співпрацює з міжнародними організаціями такими як: ООН, ЄБРР, USAID, FINTECC, Greencubator та інші.

https://prana.ua/

https://www.facebook.com/recuperatorPrana/

https://www.instagram.com/prana.ua/

 Отримати квиток
 Забронювати стенд