13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Представником європейських цінностей та дизайнерських рішень є ТМ IDEALE

Представником європейських цінностей та дизайнерських рішень є ТМ IDEALE

-        Радіатори виготовлені з холоднокатаної сталі товщиною 1.5мм. Листи цієї сталі проходять більш довгий шлях обробки і за рахунок чого отримують одинакову товщину і відсутність сколин.  Варто зауважити, що при холодному прокаті верхній шар металу зміцнюється і завдяки цьому покращуються його механічні показники.

-        Усі радіатори проходять випробування гідростатичним тиском 2.0 МПа,

-        Ззовні на радіатори наноситься антикорозійне покриття – це дуже важливий етап перед фарбуванням,

-        Для внутрішніх стінок радіатора використовується шар високо концентрованого антикоризійного матеріалу. Радіатори проходять додаткову обробку протягом 40 хвилин при температурі 200 °C, що збільшує їхні антикорозійні властивості.

-        Для зварювання радіаторів використовується трифазний випрямляч DC NC ERW який є найсучаснішою технологією для зварювання металу,

-        Завдяки унікальній технології, отвір для води збільшений з 9 мм до 17 мм, що значно покращує потік води, збільшуючи тепловиділення радіатора і запобігаючи закупорення.

-        Фарбове покриття відповідає Європейським екологічним директивам,

-        Якість контролюється відповідно до ISO9001:2008.

Детальну інформацію Ви можете отримати на стенді № Детальну інформацію Ви можете отримати на стенді Павільйон №1, вхід 1-C з боку Метро «Лівобережна», у офіційного дистриб’ютора IDEALE в Україні від компанії Termo Union або на сайті www.termounion.com.ua

Зустрінемось 14 -16 травня 2024р.

 Отримати квиток
 Забронювати стенд