13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Сітка для затримання грубих нечистот

Сітка для затримання грубих нечистот

В установках для глибокої біологічної очистки стічних вод дуже важливим конструктивним вузлом є сітка для затримання грубих нечистот. Оскільки у стічну воду часто потрапляють предмети, які не розчинюються у воді (поліетиленові пакети, ганчір'я, цупкий папір, дитячі іграшки, тощо), то при відсутності заходів по затриманню грубих нечистот, є ризик забивання ерліфтів установки, що може призвести до порушення технології очистки стічних вод.

В установках "BIOTAL" моноблочного типу сітка для затримання грубих нечистот монтується на припливі.

Вона виготовлена з нержавіючої сітки з прозорами 6 мм, яка кріпиться до поліпропіленового оголовку.

Накопичені у сітці грубі нечистоти видаляються з неї нашими фахівцями при сервісному осблуговуванні установки і утилізуються.

При виборі автономної каналізації радимо вам звернути увагу на те, як вирішується питання затримання грубих нечистот у тій чи іншій технології. Дуже часто наші конкуренти замість великої по об'єму сітки з маленькими прозорами, встановлюють невеликі кошики з отворами розміром 20 мм і більше, які не можуть ефективно затримувати грубі нечистоти, а лише імітують цей процес. Іноді в дешевих установках взагалі відсутні сітки для затримання грубих нечистот.

Будьте пильними, оскільки при відсутності ефективного затримання грубих нечистот, через короткий період експлуатації установки, вона перетвориться на смердючий вигріб.

За детальною консультацією просимо звертатись:

067 362 5732

www.biotal.ua

Завжди раді допомогти вам у виборі оптимального рішення.

 Отримати квиток
 Забронювати стенд