13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Вентс отримав нагороду iF DESIGN AWARD 2024

Вентс отримав нагороду iF DESIGN AWARD 2024

Вентилятор Вентс Стрім отримав престижну нагороду на міжнародному конкурсі дизайну iF DESIGN AWARD, який щороку проводить незалежна дизайнерська організація iF International Forum Design GmbH (Ганновер, Німеччина). Новинка Вентс підкорила журі конкурсу, що складалося з 132 незалежних експертів з усього світу, поєднанням найкращих технічних характеристик та дизайну, який був розроблений студією Dmytro Novikov Design.

Вентс Стрім – це компактний енергоефективний канальний вентилятор змішаного типу, що вирізняється високою продуктивністю і водночас тихою роботою. Особливу увагу при розробці вентилятора було приділено його зовнішньому вигляду, адже Вентс прагне того, щоб вентиляція була не тільки ефективною, а й стильною. Це особливо актуально, коли відсутній прихований монтаж вентиляційних пристроїв – наприклад, з метою створення інтер’єру в промисловому стилі.

Додамо, що корпус вентилятора виготовлений із переробленого пластику, а вбудований таймер або датчик температури дозволяють оптимізувати роботу пристрою в залежності від заданих параметрів, що зменшує енергоспоживання та сприяє збереженню природних ресурсів.

Детальніше ознайомитися з вентилятором Вентс Стрім можна за посиланням: https://youtu.be/Ez9bfIaBveU

👉Індустріальний дизайн від http://surl.li/robfk

 Отримати квиток
 Забронювати стенд