13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Запрошуємо до стенду ТОВ «Шнейдер Електрік Україна».

Запрошуємо до стенду ТОВ «Шнейдер Електрік Україна».

Вже 30 років Schneider Electric у партнерстві з українськими компаніями ефективно впроваджує інноваційні рішення та цифрові технології у галузі водопостачання та водовідведення, енергетики, інфраструктури та промисловості, на об’єктах цивільного та житлового будівництва, ЦОД.

Ми пропонуємо комплексні технологічні рішення, сучасне цифрове обладнання та новітнє програмне забезпечення для підвищення ефективності й безперервності процесу, кібербезпеки та безпеки персоналу, захисту даних, покращення моніторингу та керування промисловими, енергетичними та інфраструктурними об’єктами. Надаємо сервісні послуги, вирішуємо питання  захисту електророзподільних систем та безперебійного енергозабезпечення, в тому числі, й критично-важливих об’єктів.

Цього року, з 14 по 16 Травня 2024, ми представимо:

-        рішення для автоматизації систем опалення, вентиляції, кондиціонування та насосної техніки;

-        рішення для жорстких умов експлуатації на прикладі демо-установки з перетворювачем частоти Altivar Machine 320 IP66;

-        основні засоби автоматизації та керування: найпродуктивніші та Easy Series;

-        рішення для захисту двигунів, систем контролю та керування TeSys, яке вже понад 100 років сприяє інноваційним змінам у промисловості;

-        нове покоління автоматичних вимикачів ComPacT NSX;

-        найкомпактніше літій-іонне ДБЖ APC Smart-UPS Ultra;

-        розподільчі щити Prisma SeT XS, Easy9 EU та Prisma Set S;

-        електроустановчі вироби, монтажні аксесуари та модульне обладнання для житла, офісних та комерційних приміщень.

До зустрічі на стенді # F10/G-11!

 Отримати квиток
 Забронювати стенд