13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


13-15 Травня 2025 · МВЦ | Київ | Україна


Знайомство зі стендом компанії ФАРТПРОМ

Знайомство зі стендом компанії ФАРТПРОМ

Познайомлю вас зі стендом компанії ФАРТПРОМ - виробником та імпортером насосного обладнання, мембранних розширювальних баків та промислових генераторів. Наша компанія спеціалізується на промисловому насосному обладнанні для комунальних підприємств, сільського господарства та промисловості в широкому спектрі напрямків.

VINAR - наша власна торгова марка українського бренду насосного обладнання та генераторів. Ми є офіційним імпортером бренду SPERONI - італійського бренду з 75-річною історією та ексклюзивним імпортером бренду MAS DAF - виробника промислового насосного обладнання з Туреччини.

На нашому стенді ви зможете побачити різний асортимент промислового насосного обладнання для водопостачання, підвищення тиску, водовідведення та циркуляції - від побутового до промислового. Також будуть представлені мембранні баки об'ємом до 10 000 літрів та насосні станції власного виробництва.

Ми пропонуємо якісне насосне обладнання європейської якості, мембранні баки та станції підвищення тиску, пожежогасіння. Реалізуємо проєкти будь-якої складності та технічне завдання.

http://fartprom.com.ua/

http://speroni.ua/

https://www.facebook.com/fartprom

https://www.instagram.com/fartprom/

 Отримати квиток
 Забронювати стенд